Discriminatie Oost-europeanen

Discriminatie Oost-europeanen is dom

Discriminatie Oost-europeanen is dom

Discriminatie Oost-europeanen, wie had dat achter de PvdA gezocht? Lodewijk Asscher heeft bedacht dat het moeilijk stemmen kopen is als je er net voor hebt gezorgd dat iemand werkloos is geworden. Om die reden denkt Lodewijk Asscher dat discriminatie Oost-europeanen een goed idee is. Immers, zij komen hier onze banen inpikken! Behalve dan dat het enige dat Oost-europeanen doen, is hier komen om voor minder geld harder te werken en meestal nog beter ook.

Discriminatie Oost-europeanen slaat dan ook nergens op en het is schokkend dat een amateur zoals Lodewijk Asscher in het Nederlandse kabinet zit. Wat dat betreft is het goed dat Nederland zo weinig meer te zeggen heeft in Europa, want Lodewijk Achers gaat nul op het request krijgen voor zijn discriminatie Oost-europeanen. Een van de zaken waar de economische crisis in Europa voor wordt gebruikt, is juist om arbeidsmigratie op gang te brengen.

Europa gaat ten onder tenzij zij beter weet om te gaan met de macht van China. China concurreert ons kapot en kan dat doen dankzij haar lage loonkosten. Dus is een van de oplossingen van de crisis ervoor te zorgen dat ze in China meer loon gaan betalen (dat willen ze zelf graag ook) én dat we in Europa minder loon gaan vragen. Omdat Oost-europeanen nog wel willen werken voor hun geld en dus minder loon vragen, ligt het voor de hand dat dit is wat de Europese machthebbers (om niet te zeggen: de Duitsers) hebben bedacht. In Noord- en West-Europa dient men voor aanzienlijk minder geld te willen werken. Vergelijk het met de VS. Ook daar is men hard bezig om veel minder voor werk te gaan betalen dan voorheen om de concurrentieslag met China aan te kunnen. En in de VS werd al zoveel minder betaald dan in Europa.

De hoop is dat binnen Europa Europese werklozen voortaan daarheen verhuizen waar werk is ongeacht in welk Europees land dat werk is. De VS hebben het gemakkelijk want daar spreekt iedereen Spaans en een beetje Engels. Helaas is in Europa de taalbarriere vaak nog te groot omdat we ons onderwijs zo slecht hebben georganiseerd. Hadden we nu toch maar verplicht Duits op school gehad. De verwachting dat veel goed opgeleide mensen uit Zuid-Europa naar Duitsland zouden trekken om daar te werken, blijkt in de praktijk veel minder voor te komen dan gehoopt. Zo’n arbeidsmigratie is goed voor Duitsland, want dan is er meer werk waar minder voor hoeft te worden betaald. En het is goed voor Zuid-Europa, want er stroomt dan geld van het rijke Europa naar het arme Europa. Maar helaas blijven Spaanse en Griekse mensen liever werkloos thuis dan werken in Duitsland.

Minder discriminatie Oost-europeanen

Dus was wij nodig hebben is juist minder discriminatie Oost-europeanen. Nodig ze uit! Laat onze ambassades, waar we die nog hebben, propaganda maken voor hoe fijn het werken is in Nederland. Als Nederland alleen zijn we zwaar de pineut vanwege onze absurd hoge private schuld van 250% Bruto Nationaal Product (BNP). Voor heel Europa is dit gelukkig veel en veel lager. En waarom? Omdat men in Oost-europa veel minder schulden heeft kunnen maken dan wij in West-europa. Nu zijn de meeste mensen zoals Lodewijk Asscher egoÏstisch waardoor ze slecht kunnen nadenken, eigen werklozen eerst hanteren en om die reden denken dat discriminatie Oost-europeanen goed is. Maar let op mijn woorden: Oost-europa wordt onze redding met Polen voorop!