Werkloos, maar voel je goed

Om werklozen emotioneel te helpen, hebben we het hoofdstuk “Voel je goed als werkloze” uit het boek “Hoera, werkloos! NLP gids voor de beroepswerkloze” gratis beschikbaar gemaakt. Als je werkloos wordt, is het allemaal al moeilijk genoeg. Dan helpt het niet om naast het werkloos zijn, je ook nog eens slecht te gaan voelen. Dus een van de eerste dingen die je als werkloze dient te doen, is ervoor zorgen dat je je goed leert voelen.

Hoera, werkloos!

Hoera, werkloos!

In het rapport “Voel je goed als werkloze” leer je je goed voelen op vier verschillende onderdelen, namelijk:

  1. Direct negatieve gevoelens over werkloos zijn te stoppen en te vervangen door een krachtig gevoel van rust, ontspanning en zelfvertrouwen zodat je voelt dat ook al ben je nu werkloos, het wel weer goed gaat komen.
  2. Neutraliseren van nare herinneringen. De kans is groot dat het ontslag je nog steeds een vieze smaak in de mond geeft. Met de NLP technieken uit het rapport om je als werkloze goed te voelen, leer je hoe je de emotionele lading van nare gebeurtenissen zoals ontslag weghaalt.
  3. Zorgen over de toekomst laten verdwijnen en vervangen door een toekomstverwachting waarbij je voorziet dat er nog van alles fout kan gaan in de wereld, zoals dat de huidige crisis nog groter wordt bijvoorbeeld, maar dat je ziet dat jij daar emotioneel goed op reageert zodat het toch nog goed met je gaat.
  4. Stoppen met piekeren. Als je werkloos bent, dan ligt piekeren op de loer. Vandaar dat het goed is om te leren hoe je gepieker snel, eenvoudig en effectief stopt.

Werkloos dus aan de slag

Deze technieken hebben we uitgebreid protowetenschappelijk getest en uit die tests blijkt klip en klaar dat bij 41 van de 50 mensen (82%) die de afgelopen 1000 dagen meer dan 800 probleemdagen hebben gehad ze met deze technieken weer de goede kant op leren gaan. Als iemand de afgelopen 1000 dagen meer dan 800 slechte dagen heeft gehad, dan is hij er behoorlijk slecht aan toe. Zelfs als mensen er zo slecht aan toe zijn, werken deze NLP technieken nog bij 82% om de situatie te verbeteren. Wanneer het beter met je gaat dan dit, dan werken deze NLP technieken nog beter. Dus als je werkloos bent heb je nog veel meer aan deze NLP technieken. Dus, vraag meteen het rapport “Voel je goed als werkloze” op met het onderstaande formulier:

Uiteraard bieden we je dit rapport niet zomaar gratis aan. Het is natuurlijk een promotie van het boek “Hoera, werkloos! NLP gids voor de beroepswerkloze” waar nog veel meer belangrijke vaardigheden in staan voor mensen die werkloos zijn. Het helpt wel wanneer je het boek bestelt, want naast goed omgaan met je emoties als werkloze staan er ook nog tal van andere belangrijke strategieën voor iemand die werkloos is in het boek. De prijs van “Hoera, werkloos! NLP gids voor de beroepswerkloze” is slechts 15,- euro inc. 6% BTW, want we doen er alles aan om het boek zo betaalbaar als mogelijk te maken voor iemand die werkloos is. Mocht je het boek graag hebben, bestel het dan hieronder:

Hoera, werkloos! NLP gids voor de beroepswerkloze
€15.00